Vélemények a könyvről

sorsnavigator_konyv_cd

Októberben a három lányommal ott voltam a hajdúszoboszlói előadásán. Amikor beléptem a terembe éreztem, hogy otthon vagyok. Nem volt nálam pénz, hogy megvegyem a Sorsnavigátort, de pár napja megrendeltem .Érdekes módon ahogy a táskámat ölelve vittem haza a könyvet a buszon, éreztem valamiféle változást magamban….megváltozott az életem. Köszönöm!

Amikor megrendeltem a Sorsnavigátort, izgatottan hívtam a könyvesboltot, hogy megérkezett-e, úgy éreztem, ezen múlik az életem. Boldogan fizettem, pedig abban a pillanatban épp az utolsó forintjaimat adtam ki érte. Úgy tettem a táskámba mint egy kincset, és a buszon ülve olyan szorosan öleltem magamhoz, ahogy a kisgyermek öleli kedvenc babáját. Megmagyarázhatatlan nyugalom öntött el, és még a jóindulat hiányával küszködő buszsofőrre sem tudtam haragudni. Leszálláskor mosolyogva kívántam Neki szép estét, holott máskor bosszankodtam volna a viselkedésén. Ma kezdtem el a második hetet. Már most érzem, hogy sokkal nyugodtabb lettem, hogy a problémáim már nem is olyan hatalmasok. Nincs bennem harag azok iránt az emberek iránt, akik bántottak, és vannak olyanok, akik több évnyi rosszindulat után most segítő szándékkal keresnek. Meglátom az apró dolgokban is a szépséget. És ez még csak a kezdet…. (H.A.)

Egyik legkedvesebb könyvem! :) Nagyon sokat segített!!! Csodálatos a pozitív energia megélése, csodálatos varázsló játék! :) Ez a könyv változást hozott az életembe, segített tudatosabban élni! :) Főleg arra figyelek (megérzem), hogy mit ne tegyek meg. Döntéshozatalkor érzéseimre, megérzéseimre hallgatok. Csakis a szívemre figyelek (akarok figyelni) és tudatosabban élek. Kerülöm a kritikát másokkal, illetve önmagammal szemben is. Igyekszem adni, hálás vagyok mindenért, amit az élet hoz (akár jó, akár rossz – minden esemény tanítás). Adni akarok és adni, őszintén szeretet küldeni mindenkinek. Sportolok, meditálok minden nap. Örülök hogy a teremtés része vagyok! “Isten kedvenc tápláléka Szívem Hálakönnyeiből És életem Elégedettség-mosolyából áll” (Sri Chinmoy) Köszönöm! Mindenkinek szívből ajánlom ezt a könyvet!!! (K.M.)

Mára alapművé váltak az életemben a könyv tanításai. Emberileg nagyon sokat változtam jó irányba. Sok a pozitív változás az életfelfogásomat illetően. Örülök, ha esik, ha süt a nap, ha fúj a szél, ha jeges az út. Szóval minden időjárási körülménynek.
Keresem az emberekben a jót. Már van, akit akkor is szeretek, hogyha az illető nem túl kedves velem.
Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy még nem minden gyakorlatot tartok be 100%-ban. És nem is mindig sikerül mindent megcsinálni egy-egy nap.
A lényeg, hogy sokkal jobb lett az életem a könyvben leírtaknak köszönhetően.
Köszönöm! (L.L.)

A felgyorsult információ világában gyorsan rátaláltam a Sorsnavigátorra. Elolvastam, majd elvégeztem a három héthetest.
Az életem teljesen megváltozott. Főleg emberi kapcsolataim. Két hónap múlva lett munkám, és remek emberekkel dolgozom együtt. A könyv rengeteget segített a gyászban is és teljesen más világképet tárt elém, évek óta meg nem értett mondatok váltak egyszerre világossá és persze elvezetett Sri Chinmoy más könyveihez, melyek által egy teljesen új viszonyom alakult kis Istennel.
Kedves Gunagriha! Köszönöm ezt a könyvet, a navigációt ami kivezetett az útvesztőből. Légy áldott a Legfelsőbb Úr által, hála.” (K.E.)

Én is többször elolvastam és a cd-t is meghallgattam! Sokat tanultam belőle!! (N.P.K.)

Köszönöm a Sorsnavigátort!! (B.O.)
sorsnavishop banner

 

Sri Chinmoy tanítása – Gunagriha írása
Sri Chinmoy Belső Iskola
Sri Chinmoy könyvei
Sri Chinmoy spirituális útja

 

 

 

“A felgyorsult információ világában gyorsan rátaláltam a Sorsnavigátorra. Elolvastam, majd elvégeztem a három héthetest.

Az életem teljesen megváltozott. Főleg emberi kapcsolataim. Két hónap múlva lett munkám, és remek emberekkel dolgozom együtt. A könyv rengeteget segített a gyászban is és teljesen más világképet tárt elém, évek óta meg nem értett mondatok váltak egyszerre világossá és persze elvezetett Sri Chinmoy más könyveihez, melyek által egy teljesen új viszonyom alakult kis Istennel.

Kedves Gunagriha! Köszönöm ezt a könyvet, a navigációt ami kivezetett az útvesztőből. Légy áldott a Legfelsőbb Úr által, hála.”

Üdvözlettel K.E.